Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 27/11/2018

Καρέ – καρέ περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν το πρωί όσοι βρέθηκαν κοντά στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μια κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας ένας αστυνομικός ήρθε αντιμέτωπος με τρεις ληστές οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν τα ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με την ίδια έζησαν τρομακτικές στιγμές με τους πυροβολισμούς να πέφτουν βροχή, με τους ληστές να προσπαθούν να διαφύγουν αναγκάζοντας έναν οδηγό φορτηγού με την απειλή όπλου να βγεί από το όχημα του και να επιχειρούν ανεπιτυχώς να μεταφέρουν με αυτό τον τραυματισμένο συνεργό τους ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αρχές. Οι άλλοι δυο παραμένουν άφαντοι.

Ελικόπτερα της αστυνομίας “χτενίζουν” την περιοχή για τον εντοπισμό τους.

[custom:google-ads]

Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία στο newsit.gr

«Κατευθυνόμουν προς τα εκεί. Άκουσα ανταλλαγή πυροβολισμών. Ένας αστυνόμος αντιμέτωπος με τους δυο ληστές. Μια γυναίκα τσιλιαδόρος ήταν στο αυτοκίνητο οδηγός. Οι ληστές πήραν μια σακούλα. Τους κυνήγησε ο αστυνομικός πήγαν να διαφύγουν και πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά μετά τράκαραν με ένα φορτηγάκι εδώ στο χωριό. Οπότε χτύπησε άσχημα ο ένας από τους ληστές.

Ακινητοποίησαν το φορτηγάκι με το όπλο έβγαλαν τον οδηγό από μέσα και φόρτωσαν και τον τραυματία τους προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει αυτός στην καρότσα ο τραυματίας τον οποίο μετέφεραν μετά κάπου με το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δυο που μπορεί να μην είναι μόνο δυο αλλά και παραπάνω, τον έναν τον κυνηγούν στο νεκροταφείο και η γυναίκα αγνοείται. Κάπου κινείται.

Ήταν τρομακτικοί οι πυροβολισμοί που ακούγονταν. Δηλαδή εγώ κατέβαινα και άκουγα αυτό το μπαμ μπουμ! Πραγματικά τρελαθήκαμε. Ήταν τόσο κοντινά και τόσο τρομακτικό όλο αυτό που δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Το σοκ ήταν μεγάλο. Και ήταν να φανταστείτε ο αστυνόμος ο ένας αντιμέτωπος με αυτούς τους δυο.

Εγώ ήμουν με την γυναίκα του αστυνόμου και προσπαθούσα να την συνεφέρω γιατί είχε κατατρομοκρατηθεί. Περιμένουμε να μας ανακοινώσουν αν τους έπιασαν. Κάνουν ελέγχους τώρα είναι και τα ελικόπτερα από πάνω», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

 

    Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή και αναζητά τους ληστές έχοντας στήσει παντού μπλόκα. 

    Πηγή: newsit.gr
     
     
    Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
    developed by Pixelthis