Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 23/04/2022

Συνελήφθησαν χθες (22-04-2022) σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρεις  ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 36 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 13,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 48χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,2 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis