Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:46 | 23/04/2022

Για μία ακόμη φορά οι συνάδελφοι του Α.Τ. Μετεώρων δείχνοντας υψηλό υπηρεσιακό αίσθημα ευθύνης κατάφεραν - στην κυριολεξία- να σώσουν συμπολίτισσά μας από επίθεση αδέσποτων σκυλιών, όταν της επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης της Καλαμπάκας.

Η έγκαιρη ενημέρωση και η άμεση μετάβασή τους στο σημείο συντέλεσε ουσιαστικά, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η εν λόγω συμπολίτης μας, μετέφερε επώνυμα και δημόσια τις ευχαριστίες της στους συναδέλφους του Α.Τ Μετεώρων, που κινήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά να την βοηθήσουν από την δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε γλυτώνοντάς την  από τα χειρότερα.

Θα πρέπει όμως ο Δήμος και οι Αρμόδιες Υπηρεσίες να δουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το όλο θέμα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά, που αστυνομικοί  του Α.Τ. Μετεώρων καλούνται να συνδράμουν και να αποσοβήσουν τον κίνδυνο. 

Για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει το προσωπικό του εν λόγω τμήματος, αξίζει να υπενθυμίσουμε την σωτήρια επέμβαση, προ λίγων εβδομάδων, από συνάδελφο του Α.Τ. Μετεώρων με τη συμμετοχή συναδέλφων άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων σε περιστατικό, που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή  σώζοντας την ζωή επισκέπτη Υποσμηναγού από βέβαιο θάνατο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν, όταν έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια κατόπιν  λιποθυμικού επεισοδίου, που υπέστη  ο παθών με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του. 
 
Τα προαναφερόμενα πραγματικά περιστατικά, αποδεικνύουν καθημερινά, ότι οι αστυνομικοί έχουν επίγνωση του ρόλου τους στην κοινωνία και βλέπουν το επάγγελμά τους, ως λειτούργημα. Αισθανόμαστε, λοιπόν, όλοι υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

Απόστολος Τάτσιος : Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων

Πηγή: bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis