Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 17/12/2017

17 Δεκέμβρη 2017

Ενώ η συντρόφισσα Ρούπα βρίσκεται στην 37η ημέρα απεργίας πείνας, δεν μπορεί να περπατήσει και έχει λιποθυμικές τάσεις, η διευθύντρια του νοσοκομείου κρατουμένων Στέφη μας ανακοίνωσε ότι αύριο το πρωϊ 18/12 θα δοθεί εξιτήριο στον Μαζιώτη για να μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα. 

Ο Μαζιώτης παρ' ότι πίεζε από το Σάββατο για εξιτήριο και μεταφορά του στην Ε΄πτέρυγα, εφόσον οι εξετάσεις του είναι καλές, ο εφημερεύων γιατρός του νοσοκομείου κρατουμένων αρνήθηκε να του δώσει εξιτήριο γιατί όπως είπε, πρέπει να δοθεί γι' αυτό άνωθεν εντολή αποδεικνύοντας πως οι γιατροί του νοσοκομείου κρατουμένων είναι περισσότερο υπάλληλοι του εισαγγελέα-επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού και συμπεριφέρονται ως ανθρωποφύλακες που περιμένουν εντολές ακόμα και για να δώσουν εξιτήριο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Η απεργία πείνας της Ρούπα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί ότι έχει αρθεί στην πράξη και όχι στα λόγια το καθεστώς εξαίρεσης του Μαζιώτη.                                                                                                                            ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ -ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
                                                                                      ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

athens.indymedia.org

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis