Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 24/01/2020

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® - CONCEALABLE Ι”  που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak, έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία του επιπέδου ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04, προσφέροντας συγχρόνως υψηλή απόκρυψη όταν χρησιμοποιείται μέσα από οποιαδήποτε ενδυμασία.   

Το πάνελ βαλλιστικής προστασίας “SP.3A.301” είναι υβριδικό και κατασκευάζεται από συνδυασμό UHMWPE με UD ARAMID.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο επίπεδο ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04 και επιπλέον προστασία από πολλαπλές  απειλές όπως από τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV και 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV καθώς και προστασία από αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 16 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη  20 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Η μπροστινή επιφάνειά του και το σύστημα προσαρμογής των ώμων έχουν το ελάχιστο δυνατό πάχος συμβάλλοντας στο χαμηλό προφίλ του.

TITANIUM®  CONCEALABLE IΟ μοναδικός συνδυασμός των εξωτερικών υφασμάτων RIP-STOP Dry Comfort XT® με το mesh COOLMAX® και του εσωτερικού 3D SPACER Coolmax® fresh 3,5 mm  παρέχει ένα ελαφρύ τελικό προϊόν με ιδιότητες αντιβακτηριδιακές και ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπουν την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα για την αποβολή της υγρασίας.

Έχει σύστημα προσαρμογής τεσσάρων σημείων στους ώμους και στη μέση, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του. Παρέχει περιμετρική κάλυψη 360° και οι αυτόδετες ταινίες του καλύπτουν το πρότυπο MIL SPEC F AA-55126B.

Προαιρετικά διατίθεται με το σύστημα συγκράτησης τριών σημείων “RETAINING SYSTEM I”.

Με βάρος 2.000 γραμμ. στο μέγεθος large και πάχος μικρότερο από  7 χιλ., το “ TITANIUM ® – CONCEALABLE I” αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν τη μέγιστη προστασία που παρέχει το επίπεδο ΙΙΙΑ σε συνδυασμό με προστασία από μαχαίρι χωρίς συμβιβασμούς στη διακριτικότητα και την άνεση.

Δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο αλεξίσφαιρο εδώ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis