Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 29/04/2020

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Εχτές 28 Απριλίου 2020 και κατά τις ώρες 09:00-13:30 έλαβε χώρα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε με μέριμνα και πρωτοβουλία της Ένωσης μας. Η αιμοδοσία διεξήχθη στην αίθουσα της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας καθώς και συγγενών τους συγκεντρώνοντας ογδόντα (80) φιάλες αίματος, ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας. Όπως έχει αποδειχθεί, η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος είναι εξόχως σημαντική, βοηθώντας και καλύπτοντας στο μέτρο του δυνατού ανακύψασες ανάγκες αίματος συναδέλφων μας καθώς των οικογενειών τους.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο ΜΙΚΡΟ για την παραχώρηση της αίθουσας στη Λέσχη Αστυνομίας Σερρών καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν.

Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

    
 

     Ο Πρόεδρος

 

 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος

6945905232

 

 

Η Γενική Γραμματέας

 

 

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

          6956545530

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis