Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 28/02/2022

Σχεδόν 7.000 προσλήψεις «τρέχουν» για προσλήψεις στο Ελληνικό Δημόσιο, ατόμων που κατέχουν απολυτήριο Λυκείου ή συναφή τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 6.914 θέσεις, οι 250 αφορούν μόνιμο προσωπικό ενώ οι υπόλοιπες 6.664 θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις ΣΟΧ ΑΣΕΠ, διάρκειας οκτώ μηνών.

Ως επί το πλείστον οι προσλήψεις αφορούν Δήμους, Περιφέρειες και υπουργεία.

Αναλυτικά:

T6.png

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 473 μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Από αυτές οι 177 προσλήψεις αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Δομικών Έργων), ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Ηλεκτρολογίας), ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Μηχανολογίας), ΔΕ Τηλεφωνητών

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπουργείο Πολιτισμού

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (ΟΔΑΠ) του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοίνωσε την πρόσληψη 120 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού που εδρεύει στην Αθήνα καθώς και των Περιφερειακών Υπηρεσιών αυτού, που εδρεύουν ανά την Επικράτεια.

Από τις προσλήψεις αυτές, οι 89 θέσεις, αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω προκήρυξη οι θέσεις κατανέμονται σε 26 Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που προβλέπει την πρόσληψη 25.000 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών και συναφείς φορείς.

Η διάρκεια του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ορίζεται σε 8 μήνες, ενώ ο μισθός των απασχολούμενων διαμορφώνεται με βάση τον νέο κατώτατο μισθό των 663 ευρώ.

Στην προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ οι 6.575 θέσεις θα καλυφθούν από ανέργους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και θα υποβάλλονται έως και την την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, μέσω της ης Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση βρίσκεται η 1Γ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση 822 θέσεων, με γραπτό διαγωνισμό, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπονται και 73 θέσεις, ειδικότητας «ΔΕ Τελωνειακών» που κατανέμονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, όπου και θα καθορίζονται οι ακριβείς ημερομηνίες των αιτήσεων.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πηγή:  ethnos.gr/ Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis