Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
oplo
19:40 | 25/07/2022

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο αδέρφια στους Αγίους Θεοδώρους, όταν ο ένας από τους δύο έβγαλε… όπλο!

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν οι δύο άνδρες, 67 και 56 ετών με την μητέρα τους. Σύμφωνα με τον 67χρονο ξεκίνησε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός με τον αδερφό του, εξαιτίας οικογενειακών διαφορών… με αποτέλεσμα να ”ανάψουν” τα αίματα και ο 56χρονος να πυροβολήσει τον αδερφό του… με αεροβόλο περίστροφο, στο αριστερό του πόδι προκαλώντας του δύο τραύματα.

Διαβάστε επίσης

Το θύμα, μετέβη στο ΑΤ Αγίων Θεοδώρων και κατήγγειλε το περιστατικό με τους Αστυνομικούς του Τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε./Κορινθίας να εντοπίζουν τον δράστη λίγη ώρα αργότερα, έξω από το διαμέρισμα και να του περάσουν χειροπέδες. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν, το αεροβόλο με το οποίο χτύπησε τον αδερφό του, 16 αμπούλες πεπιεσμένου αέρα, 2 φιαλίδια πεπιεσμένου αέρα, 2 δοχεία που περιείχαν 4000 πλαστικά σφαιρίδια, 1 φιαλίδιο που περιείχε 1500 χάλκινα σφαιρίδια, 1 μεταλλικό κουτί που περιείχε 500 μεταλλικά σφαιρίδια, 3 μαχαίρια και μία γεμιστήρα για αεροβόλο πιστόλι, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια.

Ο δράστης οδηγήθηκε αρμοδίως για παράβαση του Νόμου ”Περί ενδοοικογενειακής βίας” σε συνδυασμό με παράβαση του Νόμου ”Περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη”.

dmnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis