Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 23/10/2022

Τραγικό τέλος βρήκε o 54χρονος Παναγιώτης Βασιλόπουλος, οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού στην περιοχή του Στρεφίου, όταν αργά χθες το βράδυ το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και από την πτώση του υπέστη σοβαρά τραύματα, στα οποία εν τέλει υπέκυψε παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία, με τον ίδιο να κατευθύνεται από Ολυμπία προς Στρέφι.

Διαβάστε επίσης

Ο 54χρονος Παναγιώτης Βασιλόπουλος, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του πριν την αερογέφυρα Στρεφίου και πέφτοντας στο έδαφος υπέστη σοβαρό τραυματισμό σε κεφάλι και πλευρά.

Η μοτοσικλέτα κατέληξε στο πρανές δεξιά και ο αναβάτης σύρθηκε αριστερά.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το ατύχημα κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία οδηγώντας τον στη Νοσηλευτική Μονάδα του Πύργου.

Εκεί, το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσει στη ζωή τον άντρα και να σταθεροποιήσει την κατάστασή του, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό με τον άτυχο άνδρα να υποκύπτει εν τέλει στα σοβαρά τραύματά του κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσής του.

Ο 54χρονος ήταν συνταξιούχος αστυνομικός που διέμενε στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και είχε υπηρετήσει και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου. Εκείνη τη στιγμή επέστρεφε στο σπίτι του, ωστόσο η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι.

imerazante.gr

Το Policenet.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis