Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:23 | 27/05/2020

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν (5) περιπτώσεις κλοπών, (1) ληστεία και περίπτωση απάτης που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2019 – Απριλίου 2020.

Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις ταυτοποίησης των στοιχείων:

  • 24χρονου ομογενή, ο οποίος το Νοέμβριο του 2019, αφαίρεσε τσάντα γυναίκας που περιείχε τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προχώρησε σε ανέπαφες συναλλαγές.
  • νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος την ίδια περίοδο, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και έγγραφα 28χρονου αλλοδαπού άντρα και
  • 34χρονου ημεδαπού που εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και αφαίρεσε από το διαμέρισμά της χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis