Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:19 | 14/02/2025

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με θύμα ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών διερευνά το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου το κοριτσάκι από τη Συρία διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης

Οι γιατροί που εξέτασαν το κοριτσάκι διαπίστωσαν ότι πως είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια.

Παράλληλα, έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάστασηαβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Η μητέρα αποφάσισε να πάει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όταν επιδεινώθηκε πολύ η υγεία του.

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στο τετράχρονο παιδί.

Η μητέρα της τετράχρονης συνελήφθη.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης και η εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση της τετράχρονης.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια κατά τα οποία προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στην τετράχρονη.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis