Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:42 | 22/02/2016

Τρεις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους, ένας άλλος τραυματίστηκε και ένας ακόμη, ο δράστης, θα περάσει τα υπόλοιπα 40 χρόνια της ζωής του έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μέσα σε δύο αράδες περιγράφεται το περιστατικό και η κατάληξη μίας ιστορίας που συγκλόνισε την πόλη Μπέικερ στη Λουζιάνα των ΗΠΑ. Το 2014, ένας 16χρονος σκότωσε δύο 15χρονους και έναν 18χρονο και τραυμάτισε έναν 19χρονο, «κερδίζοντας» τον τίτλο του «μακελάρη του Μπατόν Ρουζ».

Ο δράστης του τριπλού φονικού το 2014


Ο 16χρονος, το 2014, Νακέιντραν Γουίλιαμς, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα πάρτι στο οποίο βρισκόταν, σκοτώνοντας τους 15χρονους τότε Κένταλ Ντόρσεϊ και Μαρσέλ Φράνκλιν, τη 18χρονη Ντίντρεϊ Κλέιμπορν, ενώ τραυμάτισε τον 19χρονο Γιάφαβν  Σίμονς, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων στο Baker Civil Club της περιοχής.

Τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους...


Ο 18χρονος, πλέον, «μακελάρης», κρίθηκε ένοχος για τρεις φόνους δευτέρου βαθμού και την απόπειρα μίας ακόμη δολοφονίας δευτέρου βαθμού. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 40 χρόνια για κάθε δολοφονία, ήτοι 120 χρόνια συνολικά, ωστόσο το δικαστήριο έδωσε εντολή να τις εκτίσει παράλληλα, κάτι που σημαίνει ότι επί της ουσίας, θα μείνει για τέσσερις δεκαετίες.

 

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis