Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 25/09/2022

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία για την 48χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λαμία, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης και έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Συναγερμός σήμανε όταν το ειδικό μηχάνημα των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, το «Sonar Emily» έπιασε κάποιο σήμα σε μεγάλο βάθος της τάξεως των 70 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Διαβάστε επίσης

Όμως επειδή οι βατραχάνθρωποι της Πυροσβεστικής βουτούν μέχρι τα 25 μέτρα, αναμενόταν και τελικά θα μεταβούν και θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση ερευνών τέσσερις δύτες του Λιμενικού, οι οποίοι θα βουτήξουν για να δουν αν υπάρχει στο σημείο εκείνο το σώμα της γυναίκας ή κάποιο άλλο εύρημα.

Κάποιοι βέβαια εκτιμούν ότι μάλλον δεν πρόκειται για πτώμα καθώς μετά τη δεύτερη ημέρα και λόγω της άνωσης, το σώμα ανεβαίνει στην επιφάνεια και επιπλέει.

Το αυτοκίνητο και το σημείωμα

Όπως έχει αναφέρει το LamiaReport, το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε κλειδωμένο στο σημείο της γέφυρας της Ταρτάνας στην δυτική Ευρυτανία. Εντός του οχήματος βρέθηκε το κινητό της και ένα χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείωμα φαίνεται να είναι πρόχειρα και βιαστικά γραμμένο και ασυνάρτητο.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και παπούτσια.

Η 48χρονη, κάτοικος Καρπενησίου, ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία που έχει αναστατωθεί από την είδηση της εξαφάνισής της.

Είχε έντονη δραστηριότητα στα social media, με πολλούς ακολούθους και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που εξερευνούσε στην όμορφη Ευρυτανία.

Ωστόσο μόλις την περασμένη Δευτέρα (19/9), σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Άλλες πληροφορίες θέλουν να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της μέσω Facebook, κάτι που κινητοποίησε ορισμένους φίλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τον άνδρα της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis