Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 25/06/2022

Ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι τη λεπίδα την έφερε πάνω του γιατί είναι σύνεργο της δουλειάς του, καθώς είναι τεχνίτης γυψοσανίδων, ωστόσο, δεν έπεισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου κάθισε χθες ο 39χρονος, που είχε συλληφθεί στις 11 τη νύχτα της Τετάρτης, στη διασταύρωση των οδών Αθ. Διάκου και 28ης Οκτωβρίου, στο πάρκιν του ιερού ναού της Μεταμόρφωσης Βόλου, καθώς σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, απώθησε με το χέρι τον έναν και στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να τον δεσμεύσουν, φέρεται να αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα.

Διαβάστε επίσης

Ο 39χρονος κρίθηκε ένοχος για οδήγηση δίκυκλης μοτοσικλέτας υπό την επήρεια οινοπνεύματος, για οδήγηση άνευ αδείας ικανότητας οδηγού και χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, για βία κατά υπαλλήλων, παράνομη οπλοφορία, γιατί βρέθηκε πάνω του λεπίδα με μήκος λάμας 9 εκατοστών. Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, καθώς ο 39χρονος ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς.

Φέρεται να δήλωσε πως δεν κατάλαβε πως αυτοί που τον έλεγξαν ήταν αστυνομικοί και πως τη λεπίδα που βρέθηκε πάνω του τη φέρει, γιατί είναι σύνεργο της δουλειάς του.

Και άλλη καταδίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών ερήμην και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 56χρονο από τη Ν. Ιωνία, τον οποίο έκρινε ένοχο για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 56χρονος είχε εμπλακεί με το ΙΧ του επιβατικό αυτοκίνητο, στις 21 Απριλίου 2018, στις 8.25 το πρωί, σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, στη διασταύρωση των οδών 2ας Νοεμβρίου με Βασσάνη. Στο αλκοτέστ που του έγινε από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου βρέθηκε πως τελούσε στην πρώτη μέτρηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος 2,15 γραμμαρίων ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και 2,09 γραμμαρίων ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην δεύτερη.

Πηγή:  e-thessalia.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis