Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πιστολι
08:29 | 05/09/2022

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα, στη Χαλκιδική. Ένας 37χρονος έβγαλε όπλο και σκόρπισε τον πανικό. Η επέμβαση ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας αποδείχτηκε σωτήρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:30, σε κεντρικό σημείο του χώρου που διεξάγεται το πανηγύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένας 37χρονος τσιγγάνος κινήθηκε εναντίον δύο ατόμων της φυλής του, οι οποίοι έτρωγαν μαζί με τις γυναίκες τους σε ταβέρνα.

Διαβάστε επίσης

Καθώς τους πλησίαζε, προέταξε ένα πιστόλι και άρχισε να τους απειλεί. Εκείνοι σοκαρίστηκαν και προσπάθησαν να προστατευτούν. Το ίδιο έπραξαν και δεκάδες πολίτες, που για κακή τους τύχη βρέθηκαν μπροστά στο πρωτοφανές συμβάν.

Οι δύο άντρες επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον δράστη και άρχισαν να τον χτυπούν. Τη στιγμή εκείνη επενέβη ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να πάρει από τα χέρια του 37χρονου τσιγγάνου το πιστόλι. Τον αφόπλισε και λίγα λεπτά αργότερα τον παρέδωσε στο πρώτο περιπολικό που έφτασε στο σημείο. Αποδείχτηκε ότι το πιστόλι ήταν αεροβόλο.

Ο δράστης δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τα άτομα που σημάδεψε με το πιστόλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν οικονομικές διαφορές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis