Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:16 | 14/11/2015
Kαι ο Στρατός στους δρόμους στο Παρίσι!
Με τους νεκρούς από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση να πληθαίνουν οι Αρχές έδωσαν εντολή να βγουν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας στρατιωτικές δυνάμεις με τους πρώτους κομάντος να παίρνουν θέση έξω από το θέατρο του Μπατακλάν όπου κρατούνται όμηροι 100 άνθρωποι.
 
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι κοντά στο γήπεδο Σαντ Ντε Φρανς της Γαλλίας, στα βόρεια της πρωτεύουσας, ενώ επίσης μια ομηρία βρίσκεται σε εξέλιξη σε ένα θέατρο της πόλης, ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σε εξέλιξη ομηρία σε γνωστή μουσική σκηνή του Παρισιού. Ανταποκριτές αναφέρουνότι στη μουσική σκηνή Bataclan υπάρχουν τουλάχιστον 100 όμηροι, χωρίς κανείς όμως να γνωρίζει ποιοί είναι οι δράστες.
 
Κατά το Γαλλικό πρακτορείο ο Πρόεδρο Ολάντ πήγε στο Υπουργείο Εσωτερικών για να ενημερώνεται συνεχώς.
 
Αμερικανικές πηγές ασφαλείας αναφέρουν ότι κατά τα φαινόμενα οι επιθεσεις ηταν συντονισμένες : «Εμφανώς πρόκειται για συντονισμένες επιθέσεις». 
 
 
Γαλλικές πηγές ασφαλείας θεωρούν σίγουρο ότι το χτύπημα είναι έργο τζιχαντιστών της ISIS και το συνδέουν με τον θάνατο του λεγόμενου «Τζιχάντι Τζον« του δήμιου των ομήρων της οργάνωσης στη Συρία. 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis