Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 23/11/2022

Για το κακούργημα της αποπλάνησης ανηλίκου κατηγορείται ένας 29χρονος οδηγός ΚΤΕΛ, μόνιμου κατοίκου της Πάρου, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με μια μαθήτρια κάτω των 15 ετών.

Οι αστυνομικοί χθες τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Σύρου.

Διαβάστε επίσης

Το συμβάν αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Πάρου μια μέρα νωρίτερα ενημερώθηκαν ότι ο οδηγός του λεωφορείου είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια.

Ο 29χρονος, ο οποίος από το 2021 μέχρι σήμερα πραγματοποιεί δρομολόγια μαθητών στο Κυκλαδίτικο νησί, φέρεται να παραδέχθηκε ότι όλο αυτό το διάστημα είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τρεις μαθήτριες κάτω των 15 ετών αλλά με την συναίνεση τους.

Άμεσα οι αστυνομικοί κάλεσαν στο τμήμα το πρώτο από τα τρία κορίτσια ηλικίας 14 ετών, που φερόταν να έχει σχέση με τον συλληφθέντα. Η ανήλικη κοπέλα φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν και οι άλλες δυο 14χρονες που υποστήριξαν το ίδιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις κόρες τους. Καταγγελία από πλευράς των τριών κοριτσιών ή των οικογενειών τους δεν έχει γίνει σε βάρος του 29χρονου, ωστόσο υπήρξε αυταπάγγελτη παρέμβαση από την αστυνομία μόλις ενημερώθηκε για τις πράξεις του νεαρού οδηγού του ΚΤΕΛ.

Τι γράφει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη προχθες (21 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο δράστης είχε συνάψει σχέσεις με ανήλικες και προέβαινε, κατά περίπτωση σε ερωτικές πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μαζί τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

vradini.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis