Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
KRAV MAGA PRO
19:00 | 18/07/2023

Η Krav Maga Protection International ®, προσφέρει σε Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους 25% έκπτωση για τους τρεις πρώτους μήνες, σε όλα τα πιστοποιημένα τμήματα εκπαίδευσης του Οργανισμού.

Η προσφορά ισχύει για τρεις συνεχόμενους μήνες.

Πιστοποιημένες σχολές
https://kravmagapro.gr/kmp-schools/
Πληροφορίες για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/
Τηλέφωνα
→ 6973389738 / 2315151570

 

Γνωρίστε την Krav Maga Protection International

Η Krav Maga Protection International KMP ®, δημιουργήθηκε από τον κ. Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους Έλληνες που γνώρισαν το KRAV MAGA ( ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ) το 1997 από Οργανισμό Ασφαλείας του Ισραήλ, φτάνοντας σήμερα να κατέχει το επίπεδο Master από τον επικεφαλής εκπαιδευτή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Η KMP International ®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ από τον Boaz Aviram, Chief Instructor Krav Maga Israel Defence Forces IDF. Λόγω της μορφής του συστήματος, η KMP International ®, είναι πιστοποιημένη και αντιπρόσωπος της Masada Israel, η οποία είναι συνεργάτης και πλήρης αναγνωρισμένη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Επίσης η KMP International ®, από το 2017 είναι παγκόσμιος οργανισμός της WFMA παρέχοντας στα μέλη της εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου και πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η KMP International, μέσα από τον πολιτιστικό της χαρακτήρα διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις για την προώθηση της ιστορίας, της φιλοσοφίας και των τεχνών του Ισραήλ, με σκοπό αφενός την προώθηση του πολιτισμού του Ισραήλ και αφετέρου την σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας Ελλάδας και Ισραήλ.

Το κραβ μαγκά της KMP International ®, δεν είναι ένα απλό σύστημα αυτοάμυνας αλλά ένα σύγχρονο σύστημα μάχης σώμα με σώμα, καθώς και αυτή είναι η σημασία των λέξεων (μάχη επαφής – contact fight).

Εικόνα
Krav Maga Pro

Η βάση του μαχητικού κραβ μαγκά είναι η πυγμαχία η οποία προσαρμόζεται για βίαιες καταστάσεις αστικού περιβάλλοντος.

Σε σχέση με τα άλλα συστήματα κραβ μαγκά, η KMP International ® κρατάει την φιλοσοφία του στρατιωτικού κραβ μαγκά IDF System.

KRAV MAGA PUNCH

Πρωταρχικός σκοπός της KMP International ®, είναι ο κάθε εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την ικανότητα να προβλέπει και να αποφεύγει μια συμπλοκή. Σε περίπτωση όμως που αυτό είναι αναπόφευκτο και κρίνεται αναγκαίο η υπεράσπιση της ζωής, τότε τον καθιστά ικανό όσο αυτό είναι εφικτό, να μπορεί να εξουδετερώσει την απειλή με βάση το δικαίωμα άμυνας που ορίζει η νομοθεσία.

Εικόνα
Krav Maga Pro

 

Οι ρεαλιστικές τεχνικές αυτοάμυνας, η γλώσσα του σώματος για την πρόβλεψη μιας απειλής, η διαχείριση μιας βίαιης κατάστασης και η ικανότητα καταστολής της, είναι μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται μέσα στις εκπαιδεύσεις της KMP International ®.

Στα μαθήματα εκτός από τα χτυπήματα και τις τεχνικές αυτοάμυνας, περιλαμβάνονται διάφορες ασκήσεις αντοχής και ταχυδύναμης. Με αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευόμενος αθλείται σε ένα δυναμικό πλαίσιο προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γυμναστική στο σώμα του.

Η εκπαίδευση γίνεται με μεθοδικότητα προκειμένου ο μαθητής να είναι καταρτισμένος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας από 6 χρονών και πάνω ανεξαρτήτου φύλου, σωματότυπου ή εμπειρίας από άλλα μαχητικά συστήματα.

Εικόνα
Krav Maga Pro

 

Πληροφορίες

→ 6973389738 / 2315151570
KMP International
www.kravmagaprotection.org
Facebook
https://www.facebook.com/KravMagaKMP
Instagram
www.instagram.com/krav_maga_protection_kmp/
Youtube Channel
www.youtube.com/channel/UCDlamqxxuyJ2GrVsHMoSsdA
TikTok
https://www.tiktok.com/@kmpinternationalgreece
Πιστοποιημένες σχολές
https://kravmagapro.gr/kmp-schools/
Πληροφορίες για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis