Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:05 | 02/05/2022

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε σήμερα ο 21χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία με θύμα 32χρονο. Ο ύποπτος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας που είχαν σπεύσει στη σκηνή της απόπειρας φόνου, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 2.00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, σε πολυκατοικία στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν σε διάδρομο της πολυκατοικίας ένα πρόσωπο, άντρα ηλικίας 32 ετών, που έφερε τραύμα στην ωμοπλάτη. Αυτός φέρεται να ανάφερε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 21χρονο ύποπτο, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο σημείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνόδευσαν τους δύο άντρες εξωτερικά της πολυκατοικίας,  όπου ο 21χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να κλώτσησε τον 32χρονο στην πλάτη. Αμέσως αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, επίθεσης, και κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε στην ωμοπλάτη τραύμα δύο εκατοστών περίπου, το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

politis.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis