Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 21/03/2020
Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και οι συνάδελφοι μας ,το ΔΣ  της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας  δεν θα μπορούσε επουδενί να μείνει αδρανές και αμέτοχο ώστε να μην παράσχει μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας στους συναδέλφους οι οποίοι καθημερινά αγωνίζονται να κρατήσουν όρθια την κοινωνία διασφαλίζοντας τόσο την προστασία των περιουσιών των πολιτών όσο και την ανάσχεση της εξάπλωσης του COVID-19 μέσα από την εφαρμογή των μέτρων που θέσπισε η πολιτεία συνετίζοντας ακόμη και τους πιο απείθαρχους η αδιάφορους εξ αυτών.
 
Έτσι λοιπόν θα προβεί άμεσα στην παράδοση 20000 Ζευγών Γάντια, 300 Λίτρων Αντισηπτικού υγρού στις Αστυνομικές Υπηρεσίες συμβάλλοντας έτσι στην συλλογική προσπάθεια η οποία γίνεται όλον αυτό τον καιρό και καθώς φαίνεται έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πιστή πάντα στο δόγμα της μη εργαλειοποίησης κάθε είδους πόνου - άσχημης συγκυρίας με σκοπό την αυτοπροβολή και τα μπράβο,θα συνεχίσει να εργάζεται αθόρυβα μεθοδικά και όχι μεθοδευμένα για την προστασία των συναδέλφων και της κοινωνίας ευρύτερα αποφεύγοντας διθυραμβικές ανακοινώσεις , άρτους και θεάματα.
 
Οι επαφές μας με την φυσική ηγεσία είναι καθημερινές και συνεχείς με  μοναδικό γνώμονα την διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής των εγκαταστάσεων και την ατομική προστασία των συναδέλφων μέσα από την πιστή εφαρμογή των κανονισμών . Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με αμείωτο ρυθμό.
 
Στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας με εχθρούς ορατούς μα και αόρατους το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν , το μόνο που χρειάζεται είναι  δουλειά και υπευθυνότητα από όλους μας. Οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά που θα μας βρουν για οποιοδήποτε πρόβλημα εάν προκύψει.Θα είμαστε εκεί που είμασταν πάντα, δίπλα τους στο πεζοδρόμιο και θα αγωνιζόμαστε παρέα. Καλή δύναμη σε όλους.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis