Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Λουιζιάνα
23:14 | 16/04/2023

Το αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ ταυτοποίησε τους δύο αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους όταν ένα ελικόπτερο του τμήματος συνετρίβη κοντά στο Πορτ Άλεν πριν από λίγες ημέρες.

Τα θύματα ταυτοποιήθηκαν ως ο Scotty Canezaro, 38 ετών, και ο Ντέιβιντ Πουαριέ, 47 ετών. Ο πρώτος αστυνομικός βρισκόταν στο σώμα για 16 χρόνια, ενώ ο δεύτερος εργαζόταν στο αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ για 17 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο ελικόπτερο και καταδίωκαν όχημα υπόπτου νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το WAFB-TV. Όταν η καταδίωξη μπήκε σε άλλη περιοχή εκτός δικαιοδοσίας τους, οι πιλότοι αποσύρθηκαν τελικά από την καταδίωξη. Το αεροσκάφος τους συνετρίβη καθώς επέστρεφαν στο Μπατόν Ρουζ, ανέφεραν πηγές.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έδωσε στη δημοσιότητα την προκαταρκτική έκθεση αιτίων της συντριβής. Η έκθεση της FAA ανέφερε ότι «η ουρά του αεροσκάφους χτύπησε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα την άμεση συντριβή του και ανώμαλη προσγείωση σε ένα χωράφι». Η έρευνα για τη συντριβή συνεχίζεται και η FAA θα καθορίσει εάν το αεροσκάφος είχε μηχανικά ή άλλα προβλήματα που συνέβαλαν στη συντριβή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis