Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:39 | 13/12/2021

Μια νεαρή κοπέλα στον Βόλο κατήγγειλε βιασμό, τα ξημερώματα της Κυριακής, από νεαρό με τον οποίο είχε δεσμό για σύντομο χρονικό διάστημα. Οι δύο τους βρέθηκαν ξανά σε πάρτι ενηλικίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα magnesianews.gr, η 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι, ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση με τη συμμετοχή και άλλων συνομιλίκων της, κάποια στιγμή πήγε σε δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα. Εκεί εμφανίστηκε ξαφνικά το συνομήλικο αγόρι, που φέρεται να τη βίασε.

Συλλήψεις

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία συνέλαβε άμεσα έναν άλλο νεαρό, που φέρεται να είναι συνεργός στον βιασμό, διότι κλείδωσε το ζευγάρι στο δωμάτιο, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ενώ ο επίσης 18χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι σπουδαστής.

Το πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός, με τη 18χρονη κατά τη διάρκεια της γιορτής να δηλώνει ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Τότε πήγε στο πρώην αγόρι της που είχε το κλειδί του δωματίου, την οδήγησε στο δωμάτιο και αφού κλείδωσε, έμειναν οι δυο τους σε αυτό.

Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης και συνεργός, χτύπησε την πόρτα, ο 18χρονος πρώην φίλος της νεαρής του έδωσε το κλειδί και τους κλείδωσε απ’ έξω μέσα στο δωμάτιο. Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο 18χρονος πρώην φίλος της την έπιασε από τα χέρια, της έκλεισε το στόμα και τη βίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια, η κοπέλα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο συνεργό που την κλείδωσε στο δωμάτιο με τον φερόμενο βιαστή της και εκείνος πήγε και ξεκλείδωσε την πόρτα. Ο καταγγελλόμενος, ως συνεργός, ισχυρίζεται πως ο φίλος του τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσει την πόρτα και πως δεν γνώριζε τι συνέβη στο δωμάτιο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για ποιον λόγο κλείδωσε την πόρτα.

Πηγή:  in.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis