Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:24 | 21/12/2017

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής

Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι ύστερα από την έκδοση των αναλυτικών σημειωμάτων των αποδοχών, έχουν περικοπεί κατά το ήμισυ τα χρήματα που λάμβαναν ως επίδομα οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε διαβεβαιώσεις από υψηλά ιστάμενους της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας ότι δεν θα υπάρξει καμία διαφορά στην καταβολή των επιδομάτων κινδύνου, είναι αυταπόδεικτο ότι δεν ισχύει για τους άντρες της Ε.Κ.Α.Μ.

Στο τελευταίο νόμο για το μισθολόγιο που δεν βγήκε καν σε διαβούλευση δεν προβλέφτηκε όπως θα έπρεπε ειδική ρύθμιση έτσι ώστε να ενσωματωθούν τα χρήματα που λαμβάνουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε αυτή  την Υπηρεσία πρώτης γραμμής σε ένα επίδομα.

Απαράδεκτη ενέργεια εκείνων που συνέταξαν τον εν λόγω νομοσχέδιο και φυσικά άλλη μια κατάφορη αδικία σε βάρος του μάχιμου Αστυνομικού.

Θεωρούμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος με ειδική ρύθμιση να αποκατασταθεί η αδικία αυτή που απαξιώνει Αστυνομικούς που με κίνδυνο την ζωή τους καταπολεμούν την βαριά εγκληματικότητα.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή με σοβαρά και αληθινά επιχειρήματα, προσπάθησε να αποτρέψει τη μεταφορά Υπηρεσιών στο σκοπευτήριο Μαρκοπούλου προβλέποντας όλες τις παραμέτρους που θα είχε αυτή η ενέργεια, κάποιοι αποφάσισαν  γι’ αυτό χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τα επιχειρήματα μας.

Όσον αφορά όμως τα επιδόματα της Ε.Κ.Α.Μ., υπάρχει χρόνος να ρυθμιστεί το ζήτημα και το προεδρείο της Ένωσης μαζί με συνδικαλιστές της Ε.Κ.Α.Μ. απευθύνθηκε άμεσα σε παράγοντες της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας. Αναμένουμε λοιπόν σχετική ρύθμιση έτσι ώστε να μην απαξιωθεί για άλλη μια φορά το φρόνημα και να μην πληγεί η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των ανδρών της  Υπηρεσίας αυτής που θα έχει ως αποτέλεσμα την περεταίρω οικονομική τους εξαθλίωση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis