Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:06 | 11/09/2017

Η I.P.A. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, τα τμήματα Δημόσιας Υγείας & Παιδείας του Δήμου Δράμας, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων «ΔΡΑΣΗ» και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00΄ θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αφής τηςΦλόγαςστο Άγαλμα της Νίκης (περιοχή ανάπλασης). Την «Φλόγα της Αγάπης» θα παραλάβουν μαθητές, ηλικίας από 7 έως 12 ετών, οι οποίοι συνοδεία γονέων και με κεντρικό σύνθημα κάθε Δημότης Αιμοδότης, θα μεταφέρουν τη φλόγα μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα ανάψουν το βωμό στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας, στέλνοντας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα για εθελοντική προσφορά αίματος, μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.

Για το σκοπό αυτό όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν με τα παιδιά τους να προσέλθουν την 18:30΄ ώρα της 12-9-2017 έμπροσθεν Αγάλματος Νίκης.

Στα πλαίσια της ως άνω εκδήλωσης προγραμματίστηκε επίσης και Εθελοντική Αιμοδοσία το πρωϊ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2017, από ώρες 09:00΄ έως 12:00΄ στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου, με μέριμνα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν να δώσουν αίμα το οποίο θα δοθεί αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Η I.P.A. Δράμας συμμετέχει ενεργά με τους εθελοντές αιμοδότες αστυνομικούς, αποδεικνύοντας έμπρακτα στην κοινωνία ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι δίπλα στο συνάνθρωπο.

     SERVOPERAMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis