Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 03/12/2022

Πατέρας που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του , κατηγορήθηκε απο την 13χρονη κόρη του ότι έχει απέναντί της κακοποιητική συμπεριφορά στο σπίτι. Η μικρή , χωρίς να υπάρχει σύμφωνα με τον πατέρα της, κανένα προηγούμενο μετξύ τους  ξεκίνησε το πρωϊ για το σχολείο και κατέληξε για καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας κατηγορήθηκε ότι την χτύπησε πριν δύο ημέρες και συνελήφθη, ενώ με εισαγγελική εντολή η μικρή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου για φιλοξενία. Χθς στο Αυτόφωρο, ο πατέρας συνοδευόταν από τον 15χρονο γιό του, που του κρατούσε συνεχώς το χέρι και δεν τον άφηνε από την αγκαλιά του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, η μητέρα του, την οποία είχε να συναντήσει 6 χρόνια καθώς ζει στην Αθήνα. Δεν αντάλασσαν μεταξύ τους ούτε κουβέντα, ούτε ένα βλέμμα. “Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτο η αδελφή μου, είναι τελείως παράλογο, δeν καταλαβαίνω κάτω από ποια πίεση βρέθηκε”, είπε στα gegonota ο 15χρονος.

O πατέρας, μέσω του δικηγόρου του κ. Σκαλίμη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί, ενώ στο δικαστήριο έγινε γνωστό με έγγραφο που παρουσίασε  ο κ. Σκαλίμης, αλλά δεν κατατέθηκε στην έδρα-γιατί η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Δευτέρα- ότι η μητέρα που ξαφνικά εμφανίστηκε στον Βόλο, είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον συντροφό της.

Δηλαδή ο συντροφός της , με την δική της συνέργεια , ασελγούσε στην 13χρονη όταν εκείνη ήταν 7 ετών και με αυτή την δικαστική απόφαση ακολούθησε η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών. Η έφηβη σήμερα κόρη του ελαιοχρωματιστή που μεγαλώνει μόνος τα δύο παιδιά του , επικοινωνούσε τις τελευταίες ημέρες με την μητέρα της μέσω instagram. “Η μαμά εμφανίστηκε ξαφνικά και μιλούσε με την αδελφή μου, αλλά δεν ξέρω τι έλεγαν και υπήρξε αυτή η εξέλιξη”, ειπε στους διαδρόμους του δικαστηρίου ο 15χρονος. Ο πατέρας που θα δικαστεί την Δευτέρα,  αφέθηκε ελεύθερος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis