Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 25/07/2022

Σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση… διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του, εντοπίστηκε ένας 13χρονος να περιφέρεται πεζός στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Κορινθίας, στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουλίου.

Οι Αστυνομικοί αφού πλησίασαν τον ανήλικο και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο ΑΤ Ξυλοκάστρου και όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε φύγει από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας μεταξύ 3:00 με 4:00 τα ξημερώματα, από το ”Κυκλοφοριακό Πάρκο Αγωγής” όπου διέμενε με τον 38χρονο πατέρα και την 31χρονη μητέρα του, οι οποίοι είχαν έρθει στη περιοχή εξαιτίας επιχείρησης Λούνα – Παρκ που διατηρούν. Η οικογένεια διαμένει μόνιμα στη Λαμία και όπως είπε ο ανήλικος έφυγε κρυφά με σκοπό να πάει Θεσσαλονίκη, κάνοντας Ωτοστόπ!

Διαβάστε επίσης

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Πρωτ/κων Κορίνθου, η οποία διέταξε την μεταφορά του 13χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας εντολής προκειμένου να πραγματοποιηθεί κοινωνική έρευνα από Αρμόδιες Υπηρεσίες. Πριν ολοκληρωθεί η έρευνα απαγορεύεται να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης.

Ο πατέρας του 13χρονου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ η μητέρα αναζητείται.

dmnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis