Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 21/06/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Τίποτα βέβαια δεν μας εκπλήσσει στη ρευστότητα και στη διαρκή μεταβλητότητα της σύγχρονης δήθεν εποχής που διάγουμε πλην όμως δεν ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Διαβάστε επίσης

Ενώ σιωπηλά ως αστυνομία δεχτήκαμε όλα τα πυρά σύμφωνα με το χιλιοπαιγμένο δόγμα " Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ" για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΑΕΛ μένοντας με την εντύπωση πως αφού εμείς φταίγαμε δε θα μας ξαναχρειαστούν, εντούτοις για τα σαράντα εναπομείναντα λεπτά χρησιμοποιήθηκαν 115 αστυνομικοί!!!

115 αστυνομικοί με τον χιλιοταλαιπωρημένο πολίτη να επωμίζεται τα έξοδα μετακίνησης αυτών από γειτονικούς νομούς για να παίξουν μπάλα οι υπάλληλοι δύο ανωνύμων εταιρειών σε ένα γήπεδο χωράφι, με τον τσίγκο να βράζει πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων που παρακολουθούσαν τον αγώνα και από τα σύγχρονα αποδυτήρια να αναβλύζει η μυρωδιά δημοσίων ουρητηρίων σα σε παλιό σταθμό του ηλεκτρικού στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπάλληλοι δε, ταλαιπωρημένοι από αυτή τη σαραντάλεπτη αγγαρεία να προσπαθούν να σώσουν τη σωματική τους ακεραιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες εξερχόμενοι των αποδυτηρίων μέσω ενός μανταμένιου σωλήνα που λέγεται φυσούνα όπως μας έχουν πει.

115 αστυνομικοί λοιπόν στις κερκίδες να περιμένουν απλά να ΦΤΑΙΝΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ και ο κοσμάκης δικαίως να διαμαρτύρεται για ελλιπή αστυνόμευση όταν η εγκληματικότητα οργιάζει και το μόνο που επιζητούν είναι αστυνομική προστασία και ασφάλεια.

Πώς όμως να απολαύσουν αυτό το αγαθό όταν πρέπει να ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΝΤΑ και να προσφέρουμε υπηρεσίες σε ανώνυμες εταιρείες που μας θέλουν, ή δε μας θέλουν μόνο για να αποδοθούν ευθύνες και προκειμένου να νύψουν τας χείρας τους αν κάτι δεν πάει καλά.
Εικόνες λυπηρές για την αστυνομία και σαφέστατα εικόνες που δε συνάδουν με την ιστορία που κουβαλούν στη πλάτη και συγκεκριμένα στις φανέλες τους δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλίας. Η ομάδα της Νίκης που πρεσβεύει χαμένες πατρίδες και συμβολίζει την προσφυγιά και τον ξεριζωμό των Ελλήνων από αυτές και την ομάδα της ΑΕΛ που κάποτε θαύμαζε όλη η Ελλάδα.

Εμείς ως αστυνομικοί ζητάμε συγγνώμη από τον πολίτη επειδή κάποιοι επιμένουν να μας χρησιμοποιούν σε πάρεργα και σε αλλότρια καθήκοντα από εκείνα που έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε και απλά γνωρίζουμε πως τίποτα δεν αλλάζει περιμένοντας απλά ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis