Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ
17:14 | 21/05/2022

ΤηνΤετάρτη (11/05/2022), ξεκίνησε η αγωνιστική δράση των προκριματικών αγώνων του Α΄ ομίλου στο πλαίσιο του 11ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών.

Στις 09.00 ξεκίνησε η τελετή έναρξης των αγώνων στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Ιωνίας στο Δήμο Δέλτα, με τις τρεις ομάδες να παρελαύνουν η κάθε μία με επικεφαλής τον ένστολο σημαιοφόρο τους, μπροστά στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο. Με κάθε επισημότητα, όπως αρμόζει σε διεθνείς αγώνες, ακούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι των ομάδων της Ελλάδος, της Αυστρίας και της Γαλλίας καθώς και ο Ύμνος της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης στον χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε όλους τους φιλοξενούμενους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την συνδρομή τους στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού, την Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών για την εμπιστοσύνη που μας έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, όλους εσάς που μόλις προανέφερα για τη συνεργασία, την άμεση ανταπόκρισή σας, το ενδιαφέρον σας καθώς και την οικονομική στήριξη

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Λαμπρόπουλος Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Εκ μέρους του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης και ελπίζω να έχετε μια ευχάριστη διαμονή. Εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Κατόπιν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δέλτα κ. Γεώργιος Κυριακίδης ανέφερε μεταξύ άλλων «Σας καλωσορίζω στον Δήμο Δέλτα. Είμαστε περήφανοι που σας φιλοξενούμε. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως θα γυρίσετε στις πατρίδες σας με τις καλύτερες εντυπώσεις φιλοξενίας».

Κατόπιν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ανέφερε μεταξύ άλλων : «Ως Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Ελλάδα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στον Δήμο Δέλτα και ελπίζω να έχετε μια ευχάριστη διαμονή. Είμαι βέβαιος πως κατά τη διάρκεια των αγώνων θα δούμε αρκετό θέαμα από όλους τους αθλητές. Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι σε πνεύμα φιλίας, αδελφοσύνης και ευ αγωνίζεσθαι θα παρακολουθήσουμε ένα όμορφο τουρνουά».

Κλείνοντας ο Γενικός Γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών Andreas Rohner ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής : «Μέσω του αθλητισμού, της κοινής αυτής γλώσσας, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, θα δοθεί τις ημέρες αυτές η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Συγχαίρω τους φίλους συναδέλφους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Κηρύσσω την έναρξη των προκριματικών αγώνων του Α΄ ομίλου στο πλαίσιο του 11ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών».

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αντιμετώπισε στο εναρκτήριο παιχνίδι την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Αυστρίας στις 10.30.

Ο Προπονητής Ιωάννης Βαγγέλης και ο Βοηθός Προπονητή Κωνσταντίνος Ντεμελούδης παράταξαν τους διεθνείς : ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, ΒΑΡΒΕΡΗ Θεοδόσιο, ΤΣΙΑΜΙΤΑ Χρήστο, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΚΑΛΦΑ Πασχάλη, ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑ Βασίλειο, ΜΟΥΣΙΚA Χαράλαμπο, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριο, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ Μενέλαο, ΤΖΩΡΤΖΩΝΑ Παναγιώτη, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Θωμά, ΑΛΕΞΑΚΗ Νικόλαο και ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗ Ιωάννη απέναντι στις επιλογές της προπονήτριας Frey και του Βοηθού Προπονητή Rappelsberger , τους διεθνείς αθλητές της Αυστρίας : Meklin, Bergner, Wackernell, Postl, Pistotnik, Lechner, Huttmair, Gutsjahr, Zeiselberger, Wogrolly, Obergruber, Rosch.

Αμέσως πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά του στον αστυνομικό αθλητισμό από τον προπονητή της ομάδας μας, ο παλαίμαχος αθλητής πετοσφαίρισης Γεώργιος Σιπητάνος.

Μέσα σ’ ένα κατάμεστο γυμναστήριο από μικρούς φίλους του αθλητισμού και των αστυνομικών, έλαβε χώρα ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολύ ωραίο θέαμα. Οι μικροί φίλοι των αθλητών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τους αθλητές και να χειροκροτούν σε κάθε πόντο που κέρδιζε η ομάδα μας. Αναλυτικά το σκορ 3-0 σετ, (25-10), (25-19), (25-23).

1ος Διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης
2ος Διαιτητής Θεόφιλος Σταυριανίδης

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης συνεχάρη όλους τους αθλητές για την επίδοση και την αγωνιστικότητα τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγωνίστηκαν οι Αθλητικές Ενώσεις της Αυστρίας και της Γαλλίας, όπου η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Γαλλίας κέρδισε με 3-2 σετ (20-25), (25-18), (13-25), (25-11), (15-8).

Συνθέσεις ομάδων

Γαλλία :  Προπονητής : Chauvin, Αθλητές : Saelens, Bardon, Lemoine, Ochala, Wager, Maikle, Wagner, Abjelhamid, Vautrin, Jonstomp, Camporesi, Fierva,

Αυστρία : Προπονητής : Frey Βοηθός προπονητή : Rappelsberger Αθλητές : Meklin, Bergner, Wackernell, Postl, Pistotnik, Lechner, Huttmair, Gutsjahr, Zeiselberger, Wogrolly, Obergruber, Rosch.

1ος Διαιτητής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
2ος Διαιτητής Γεώργιος Βελώνης

Την Πέμπτη (12/05/2022), συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση των προκριματικών αγώνων του Α΄ ομίλου στο πλαίσιο του 11ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών, με τον αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος απέναντι στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γαλλίας.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού και των αστυνομικών έδωσαν και πάλι το βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Ιωνίας. Η ομάδα μας,  κέρδισε με σκορ 3-1 σετ (25-21), (25-13), (21-25), (25-23) και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και το εισιτήριο για την τελική φάση η οποία θα γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 25/09 έως 02/10/2022 στο Τορίνο. Στο τέλος του αγώνα οι μικροί μας φίλοι αποθέωσαν τους διεθνείς αθλητές μας, ζητωκραυγάζοντας «ΕΛΑΣ».

Συνθέσεις ομάδων

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Προπονητής : Ιωάννης Βαγγέλης

Βοηθός Προπονητή : Κωνσταντίνος Ντεμελούδης

Αθλητές : ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ Χρήστος, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΦΑΣ Πασχάλης, ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειοςς, ΜΟΥΣΙΚAΣ Χαράλαμπο, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Μενέλαος, ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ Παναγιώτης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Θωμάς, ΑΛΕΞΑΚΗΣ Νικόλαος και ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γαλλίας

Προπονητής : Chauvin,

Αθλητές : Saelens, Bardon, Lemoine, Ochala, Wager, Maikle, Wagner, Abjelhamid, Vautrin, Jonstomp, Camporesi, Fierva,

Αυστρία : Προπονητής : Frey Βοηθός προπονητή : Rappelsberger Αθλητές : Meklin, Bergner, Wackernell, Postl, Pistotnik, Lechner, Huttmair, Gutsjahr, Zeiselberger, Wogrolly, Obergruber, Rosch.

1ος Διαιτητής Γεώργιος Βελώνης
2ος Διαιτητής Θεόφιλος Σταυριανίδης

Στο πλαίσιο των αγώνων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν οι αποστολές, προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων αστυνομικών αθλητών και όλων όσων συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν : ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα 100μ. μετ΄ εμποδίων στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το 1992 κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Ζεϊμπέκης, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αριστείδης Μπαρμπούτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FAMILY FOOD κ. Δημήτριος Μανάρης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Άπαντες εξήραν το έργο που επιτελείται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και δήλωσαν υποστηρικτές και συμπαραστάτες.
Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους φορείς που συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, μάγεψαν με την παρουσία τους το κοινό χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς από την Κεντρική Μακεδονία.

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ

 

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ

 

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ
Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis