Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 29/03/2020
Δέκα χρόνια πέρασαν από το μεγάλο στοίχημα που ετέθη μεταξύ πολιτείας και εγκληματικότητας με μοναδικό έπαθλο την ασφάλεια των πολιτών και της κοινωνίας ευρύτερα. Δέκα χρόνια πριν λοιπόν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ μπήκε στην καθημερινότητα των πολιτών ώστε να κερδίσει το στοίχημα αυτό. Οι επιτυχίες τεράστιες, οι συλλήψεις χιλιάδες και καθημερινές,μέσα από τα εκατομμύρια των ελέγχων σε ύποπτα άτομα και οχήματα όλα αυτά τα χρόνια.
 
Οι Γυναίκες και οι Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έδιναν και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για μια ασφαλή κοινωνία, έχοντας ποτίσει πολλές φορές φορές το δέντρο των ηρώων μας με το ίδιο τους το αίμα. Η πολιτεία χάρη σ'αυτούς τους σύγχρονους ήρωες κερδίζει καθημερινά λοιπόν αυτό το στοίχημα, ταυτόχρονα όμως φαίνεται να χάνει το στοίχημα για τον εκσυγχρονισμό  και την υπηρεσιακή αναβάθμιση της μάχιμης αυτής ομάδας, με τις υλικοτεχνικές ελλείψεις να μετατρέπονται πολλές φορές  σε τροχοπέδη για την λειτουργία και την προσφορά της.
 
Ως ΈΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δηλώνουμε πάντα παρών και δίπλα στους Συναδέλφους μας  για να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα σε βάρος τους ώστε να μπορούν να δίνουν καθημερινά τις νικηφόρες μάχες τους ενάντια στην εγκληματικότητα.
 
Καλή δύναμη σε όλους .
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis