Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 28/07/2022

Δύναμη, παλμό και αμείωτο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Μαλεβιζίου, στην τρίτη κατά σειρά εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ενημέρωσης από την Τροχαία Ηρακλείου και την  Περιφέρεια Κρήτης.

Πλήθος παιδιών δοκίμασαν τις γνώσεις τους αλλά και τις ικανότητές του στο "στίβο μάχης" των βιωματικών - διαδραστικών παιχνιδιών  “Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor”. Πολλοί ήταν όμως και οι ενήλικες που συμμετείχαν στο τηλεquiz οδικής ασφάλειας που έχει επιμεληθεί η Τροχαία Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης

Το "παρών" στην πολύτιμη αυτή δράση έδωσαν ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Δημόσιας Υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Χρονάκης. Από την πλευρά του δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, η Αντιδήμαρχος Χρυσά Λυρώνη – Παγκάλου, ο Αντιδήμαρχος Πετούσης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μενέλαος Σκουλούδης και ο συντονιστής παραγωγικών τομέων της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

τροχαία
 
Στο στίβο μάχης “Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor” όπου "ρίχτηκαν" με θέρμη τα παιδιά, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κάλλια Γουλιελμάκη, τη δεύτερη θέση η Κάλλια Καλοκύρη και την τρίτη θέση ο Μάριος Κοντζεδάκης.

τροχαία

 

 

τροχαία

Την πρώτη θέση στο τηλεquiz οδικής ασφάλειας για τους ενήλικες κατέλαβε ο Μενέλαος Σκουλούδης, τη δεύτερη θέση η Γιούλη Θεοδωράκη και την τρίτη θέση η Σίσσυ Γεωργανάκη.

Επόμενος σταθμός της Καμπάνιας οδικής ασφάλειας … η Αγία Βαρβάρα, την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:30΄ στη πλατεία του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας.

 

τροχαία

Σε δήλωσή του ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε: Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ τον διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη και την ομάδα του για τις εκδηλώσεις οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ενημέρωσης από την Τροχαία Ηρακλείου. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών που γίνονται σε όλο το νομό Ηρακλείου είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων μέσα από δράσεις και παιχνίδια για το μεγάλο ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση, επιτέλους, του ΒΟΑΚ, ενός εμβληματικού έργου υποδομής για την Κρήτη και την ανάπτυξή της, η βελτίωση της οδικής μας συμπεριφοράς θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που αποτελούν μάστιγα για την Κρήτη ώστε να πάψουμε πια να θρηνούμε αθώα θύματα στους δρόμους.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης σημείωσε πως "πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από την Τροχαία Ηρακλείου καθώς η εκπαίδευση σε κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς ειδικά στα μικρά παιδιά, είναι το μοναδικό όπλο στη σωστή κατανόηση του Κ.Ο.Κ. και στη διαμόρφωση των αυριανών οδηγών. Συγχαρητήρια στην Τροχαία Ηρακλείου για την πρωτοβουλία αυτή!"

«Από τα παιδιά ξεκινά η αλλαγή της κουλτούρας στην οδική συμπεριφορά», τόνισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την έναρξη της δράσης, επαινώντας την Τροχαία Ηρακλείου για την πρωτοβουλία και προσθέτοντας πως ο Δήμος μέσα από τα έργα και το σχεδιασμό του, μελετά και ενεργεί στο πλαίσιο της ασφαλούς και βιώσιμης κινητικότητας με γνώμονα να συμβάλει στην οδική ασφάλεια για όλους τους χρήστες. 
 

Τροχαία

Τροχαία

Πηγή:  cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis