Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σινεμα
21:49 | 28/05/2022

Αρκετές και ενδιαφέρουσες παραγωγές αναμένεται να προστεθούν στην ταινιοθήκη του Netflix τις επόμενες μέρες. Μια από αυτές είναι και η πολλά υποσχόμενη αστυνομική, γαλλική σειρά “The Perfect Mother”.

Η σειρά, που θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Ιουνίου, είναι διασκευή του μυθιστορήματος της Αμερικανίδας, Nina Darnton, με τίτλο “The Perfect Mother”, το οποίο είναι μια ελεύθερη προσαρμογή της υπόθεσης Amanda Knox.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Hélène Berg, μιας μητέρας που ζει μια πολυτελή, ήρεμη ζωή στο Βερολίνο. Η ζωή της ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι η κόρη της Anya, που είναι φοιτήτρια Παρίσι, είναι ύποπτη σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας. Η Hélène μεταβαίνει στο Παρίσι το συντομότερο και αρχίσει μια δική της έρευνα με τη βοήθεια ενός δικηγόρου, του Vincent. Ο Vincent, ωστόσο, δεν είναι παντελώς άγνωστος για την ίδια, αφού είναι η νεανική της αγάπη που δεν έχει δει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι δυό τους αρχίζουν τις έρευνες, παρόλα αυτά τα στοιχεία που βρίσκουν όχι μόνο δεν αθωώνουν την κόρη της, αλλά φαίνεται να την ενοχοποιούν.  

avant-garde.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis