Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:52 | 17/02/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων:

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, διότι όπως ενημερώθηκε από μέλη του, δεν έχει χορηγηθεί η προβλεπόμενη θερινή στολή σε συναδέλφους, που εκτελούν υπηρεσία δικυκλιστή εδώ και δέκα χρόνια
 
Ως αστυνομικοί βιώνουμε «στο πετσί μας» την έλλειψη εφοδίων και στολών και δυστυχώς αρκετά από τα απαιτούμενα υλικοτεχνικά μέσα για την εκτέλεση της υπηρεσίας επιβαρύνουν ακόμα και σήμερα την τσέπη του Έλληνα αστυνομικού. 
 
Τα εφόδια αυτά θα πρέπει να παρέχονται στους συναδέλφους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζονται οι συνθήκες ασφαλούς παροχής υπηρεσιών τους και προς αποφυγή βλάβης της σωματικής ακεραιότητας κατά την εκτέλεση καθήκοντος.
 
Καλούμε λοιπόν την πολιτική και την φυσική μας ηγεσία, να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να χορηγηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες θερινές στολές για τους οδηγούς δικύκλων (υπ αριθμ 8β/1), όπως αυτό προβλέπεται με την υπ αριθμ 7012/6/103 από 16-7-2009 απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ως αντικαταστάθηκε με την υπ αριθμ 7012/6/111-στ από 31/05/2012 απόφαση Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis