Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 22/03/2020

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ.

ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝ:

Κ.ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Κ.ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κύριοι Υπουργοί 

   Οι πρώτοι μήνες 2020  βρίσκουν την χώρα μας αντιμέτωπη με δυο σοβαρούς εχθρούς έναν ορατό στον Έβρο και τα νησιά μας κι έναν αόρατο σε ολόκληρη την χώρα , οι οποίοι όμως αντιμετωπίζονται με επιτυχία αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την πλευρά της πολιτείας μπορούν να ξεπεραστούν ακόμη και τα πιο ανυπέρβλητα εμπόδια . Ως Έλληνες Αστυνομικοί ήμασταν πάντοτε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια σε κάθε πόλεμο που βρίσκει την πατρίδα μας χωρίς να αμελούμε τον καθημερινό μας πόλεμο με την εγκληματικότητα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε απερίσπαστα ότι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να κρατάμε την κοινωνία όρθια ,όχι επαιτώντας  μα αναμένοντας μια δικαίωση για τους κόπους μας.
 
   Δηλώνουμε παρόντες στο κάλεσμα της πολιτείας πλάι στους επίγειους θεούς με τις λευκές και πράσινες μπλούζες , ζητούμε όμως και από την πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μας θωρακίσει.Ο Κύριος Πρωθυπουργός στο διάγγελμα του αναφέρθηκε σε όλους εμάς, λέγοντας μας πως δεν θα μας ξεχάσει . Αναμένουμε λοιπόν την έμπρακτη στήριξη έχοντας την πεποίθηση  πως όντως δεν θα μας ξεχάσει. Επειδή την ιστορία  στις κρίσιμες περιόδους τις πατρίδας μας δεν την γράφουν τα συνέδρια και οι εκλογικές μηχανορραφίες και επειδή η  Συνδικαλιστική ανικανότητα  πάντοτε όσα δεν φτάνει τα λοιδορεί!!
 
   Προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της προσπάθειας μέσα από την ευθύνη της εκπροσώπησης μαζί με χιλιάδες συναδέλφους - εργαζομένους που μας έχουν ανάγκη τούτη την ώρα.
 
   Καλούμε λοιπόν την πολιτική μας ηγεσία να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας ώστε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ να λάβει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να επιτελεί το καθημερινό δύσκολο έργο του και να μην αρκεστεί σε μερικά μπράβο και χειροκροτήματα.
 
   Να Υπενθυμίσετε λοιπόν στον Κύριο Πρωθυπουργό πως δεν πρέπει να μας ξεχάσει .
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis