Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
υπηρεσιακοοπλο
20:14 | 05/06/2022

Ένας αστυνομικός του Battle Creek, MI, πυροβολήθηκε στο πόδι την Πέμπτη, αφού ένας άνδρας μπόρεσε να τραβήξει τη σκανδάλη του υπηρεσιακού του όπλου κατά τη διάρκεια "μάχης" μεταξύ τους.

Η αστυνομία λέει ότι ανταποκρίθηκαν σε κλήση για άνδρα ψυχικά διαταραγμένο που χόρευε μέσα στην κίνηση και προσπαθούσε επίτηδες να τον χτυπήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση ενημερώνοντας τον άνδρα ότι ήθελαν μόνο να τον βοηθήσουν.

Ο άνδρας συνέχισε να δρα και να μιλά παράλογα και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τον πάρουν υπό προστατευτική κράτηση και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση. Ο άνδρας αντιστάθηκε και πάλεψε με τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της πάλης, φέρεται να προσπάθησε να πάρει το όπλο ενός αστυνομικού, ενώ μάλιστα κατάφερε να τραβήξει τη σκανδάλη. Η αστυνομία αναφέρει ότι η σκανδάλη πατήθηκε μέσα από τη θήκη του όπλου. Ο πυροβολισμός έπληξε το πόδι του αστυνομικού, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Ο αστυνομικός νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Calhoun.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis