Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 30/03/2016

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες, όπως όλοι γνωρίζεται την 28-3-2016 και περί ώρα 11:00΄ ,πραγματοποιήθηκε η 1η΄ Γενική Συνέλευση των μελών μας για το έτος 2016,η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα και με πολύ μεγάλη, για τα δεδομένα συμμετοχή συναδέλφων και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση ,χαιρετισμό απεύθυναν στους συναδέλφους μας , οι κάτωθι :

1.Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος,
2.Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος ,
3.Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόριος ,
4. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αγρινίου κ. Τσούνης Δημήτριος ,
5. Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Καζαντζής Νικόλαος ,
6. Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Ραυτογιάννης Δημήτριος.

Στην παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας, ομόφωνη υπήρξε η στήριξη των μελών μας, σχετικά με όλες τις ενέργειες της ένωσής μας τόσο προς την Φυσική όσο και στην Πολιτική μας ηγεσία που αφορούσαν την Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την προωθούμενη κατάργηση Αστυνομικών τμημάτων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού στην Δ.Α Ακαρνανίας.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών της Ένωσης μας είναι γνωστά τόσο στα μέλη μας όσο και στην τοπική κοινωνία .Τα Αστυνομικά τμήματα παραμένουν ως έχουν στον Νομό μας και μάλιστα σε λίγες ημέρες θα τελεστούν και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου στο οποίο θα μετεγκατασταθεί το Α.Τ Αγίου Βλασίου, και σχετικά με τις ελλείψεις σε Αστυνομικό προσωπικού είδη μετράμε (25) είκοσι πέντε νέους μετατιθέμενους Αστυνομικούς στην Δ.Α Ακαρνανίας τους οποίους και καλωσορίζουμε.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ στην δευτερολογία του κάλυψε με τις απαντήσεις του όλους τους συναδέλφους μας που του έθεταν ερωτήσεις οι οποίες αφορούσαν στο επερχόμενο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς και στο προωθούμενο Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο.

Στην Γενική Συνέλευση ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ οποιαδήποτε ενέργεια ή πράξη βίας η οποία στρέφεται εναντίον Αστυνομικών στα πλαίσια των Υπηρεσιακών τους καθηκόντων, καθώς επίσης και εναντίον απλών πολιτών και εν γένει ενάντια σε ολόκληρη την κοινωνία. 

Επίσης τονίστηκε ότι οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ιδίως τα τελευταία ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ χρόνια έχουν προσφέρει στο μέγιστο της υπηρεσίες τους στην κοινωνία ,θυσιάζοντας ακόμη την ίδια τους την «Ζωή» για να μπορέσουν έτσι προστατέψουν τις «ζωές» και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση υπήρξε ΨΗΦΙΣΜΑ των παρευρισκόμενων μελών μας, το οποίο επικυρώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας (το οποίο Δ.Σ συστάθηκε την 22-3-2016) και αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: « εάν καταγγελθεί γραπτώς από μέλος μας πιθανή αυθαιρεσία της Διοίκησης σε βάρος των δικαιωμάτων των μελών μας (και αυτή εξακριβωθεί και επιβεβαιωθεί) ,τότε η Ένωσή μας θα προβεί σε οποιαδήποτε εξώδικη ή δικαστική νόμιμη ενέργεια και επίσης θα εξετάσει το είδος και την μορφή πάντα κατά περίπτωση, οποιασδήποτε ένστολης διαμαρτυρίας».

news-astinomia (1) - Αντίγραφοnews-astinomia (2) - Αντίγραφοnews-astinomia (4) - Αντίγραφοnews-astinomia (3) - Αντίγραφοnews-astinomia (5) - Αντίγραφοnews-astinomia (6) - Αντίγραφο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis