Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 06/12/2021

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τη διερεύνηση της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, σχεδόν οκτώ μήνες μετά την εκτέλεσή του έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.

Του ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πλέον πως πίσω από τέσσερις διαφορετικές εκτελέσεις, ανάμεσά τους και αυτή του Γιώργου Καραϊβάζ, βρίσκεται εταιρεία δολοφόνων με έδρα στο εξωτερικό. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση δολοφονιών που αποδίδονται σε «συμβόλαια θανάτου» φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ύπαρξης οργάνωσης επαγγελματιών εκτελεστών, οι οποίοι, έναντι αδράς αμοιβής, αναλαμβάνουν συγκεκριμένες αποστολές.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, κυρίως Βαλκάνιους, οι οποίοι έχουν «επαφές» με σκοτεινά κυκλώματα στην Greek Mafia και το προφίλ τους είναι συγκεκριμένο, με σημαντικότερα «προσόντα» τους την εκτελεστική δεινότητα, αλλά κυρίως την εξασφάλιση της σιωπής τους και την απόλυτη προσήλωσή τους στον άγραφο νόμο της «ομερτά».

Επίσης, θεωρείται πως οι εκτελεστές μπορούν να σβήνουν εύκολα τα ίχνη τους, καθώς περνούν τα ελληνικά σύνορα, εκτελούν την αποστολή τους και έπειτα ...

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis