Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:55 | 13/04/2020

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί και έχει ως στόχο να βγούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα,  διευκρινίζοντας ότι «είναι ώρα να υπακούσουν και οι ελάχιστοι απείθαρχοι που χαλάνε και τη συνολική εικόνα». 


Όπως πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε «ένα Πάσχα κοινωνικής ευθύνης, συμπόνιας και αλληλεγγύης». 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι είναι απειροελάχιστες οι παραβάσεις στις εθνικές οδούς, καθώς υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, αλλά προειδοποίησε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν εντός της Αττικής την Κυριακή του Πάσχα να μην το διανοηθούν και ότι θα υπάρχουν αστυνομικά μέτρα και τη συγκεκριμένη ημέρα. «Το όλοι μαζί για να ξεπεράσoυμε τον κίνδυνο και να πάμε σε μια νέα εποχή πιστεύω ότι θα το δούμε το Πάσχα» συμπλήρωσε.

Τι είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα σχέδια της Τουρκίας στον Έβρο   

Η Μάρα Ζαχαρέα ρώτησε τον κ. Χρυσοχοΐδη και όσον αφορά τα σχέδια της Τουρκίας, με τον Υπουργό να απαντά παραπέμποντας στην παραίτηση του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού που δεν έγινε δεκτή. «Ήταν αυτός που επιχείρησε να στείλει μετανάστες στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και εκεί έγινε αυτό που είδαμε,  ότι δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ.  Το μεταναστευτικό όπως το ξέραμε μέχρι πρόσφατα να έρχονται κάθε  ημέρα 100- 150 στον Έβρο και τα νησιά, τελείωσε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα. Οι  μετανάστες είναι άλλο ζήτημα, ενώ θα δώσουμε μάχη και για να προστατεύσουμε τη χώρα και από τον κορωνοϊό».   

Πηγή:  star.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ένα εξαιρετικό αλεξίσφαιρο γιλέκο για το προσωπικό της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis