Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:04 | 21/09/2020
Μέσα στη νέα δομή που φτιάχτηκε στο Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη υπάρχουν 9.200 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εκει με τη θέλησή τους δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100.3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ξεκαθάρισε δε ότι δε θα φύγει κανείς απο τη Λέσβο χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει πλέον επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου και θα εξεταστούν όλες οι αιτήσεις των φιλοξενούμενων. 
 
Ανέφερε ότι ήδη στο camp βρίσκονται 350 αστυνομικοί και θα προσληφθούν άλλοι τόσοι για την ασφάλεια και την αστυνόμευση που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί η κανονικότητα για τους κατοίκους του νησιού. 
 
Ο κ.Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι τα σύνορα μας είναι πλέον σφραγισμένα και δε θα επιτραπεί να παρατηρηθούν φαινόμενα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα. «Στον Έβρο δεν περνά κουνούπι με τη βοήθεια και του φράχτη. Στην πρώτη γραμμή είναι η αστυνομία με προσωπικό κι έμπειρους ανθρώπους, ενώ στη θάλασσα το λιμενικό κάνει εξαιρετική δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά. 
 
Σε ό,τι αφορά στις διαδηλώσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αττική σημείωσε ότι το 95% ήταν σύμφωνες με τον νόμο επισημαίνοντας ότι οι διαδηλωτές βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο είτε σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας.  
 
Πηγή: skai.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis