Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 24/12/2015

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί, σε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» :

  • το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,
  • η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των σχολών χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών),
  • ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, που παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού, Βασίλης Μαστρογιάννης.

Επίσης παρέστησαν o Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Σοφιός, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα παιδιά της χορωδίας, στο προσωπικό του Μικτού Τμήματος Μουσικής, στον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και στο Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis