Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 04/06/2019

To κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αθηνών κ. Χρήστο  Μπαλάσκα.

Ο κ. Μπαλάσκας περιγράφει ένα περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί πριν επτά χρόνια και στο οποίο πρωταγωνίστησε ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες από το κτίριο του Μεταγωγών, στην οδό Π. Ράλλη:

 

"Σωτήριο έτος 2012. Α 4-1 Β Αλλαγής της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Περιπολία στην περιοχή Παγκρατίου. Ώρα 04 00. Ανεβαίνοντας τη Φιλολάου ένας τύπος με μια κιθάρα στην πλάτη συζητάει με μια κοπέλα.

Ρε Μηνά πλάκα θα έχει αυτός να έχει καλάσνικωφ στη θήκη της κιθάρας. Λέω στο συνοδό μου. Με κοιτάζει και μου λέει...

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω... Αμέσως κάναμε αυτό για το οποίο έχουμε εκπαιδευτεί. Ο ύποπτος άρχισε να τρέχει και εμείς τον κυνηγήσαμε ενημερώνοντας το κέντρο.

[custom:google-ads]

Αυτός στρίβοντας σε ένα στενό μας περίμενε με το καλάσνικωφ έτοιμο για να ρίξει. Για καλή μας τύχη η γεμιστήρα του έπεσε βγάζοντας το από τη θήκη. Χώθηκε σε σκοτεινό πεζόδρομο και εξαφανίστηκε.

Ήρθαν πολλά περιπολικά και χτενίσαμε την περιοχή, όμως είχε εξαφανιστεί. Συλλέξαμε την θήκη του όπλου και την γεμιστήρα και έτσι μετά από λίγο λόγω αποτυπωμάτων και DNA συνελήφθη και εξαρθρώθηκε η συμμορία του αποτελούμενη από Αλβανούς.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι να συλληφθεί σκότωσε ένα νεαρό Έλληνα στην Καισαριανή κατά την διάρκεια ληστείας.

Στο δικαστήριο τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά μιας και είχε πυροβολήσει αρκετές φορές κατά συναδέλφων και είχε κάνει σωρεία ληστειών με τη συμμορία του.

Αυτός είναι ο ΤΙΤΙ. Αλβανός επικίνδυνος κακοποιός. ένας από αυτούς που δραπέτευσαν από το μεταγωγών σήμερα το πρωί. Να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι αν έχουν συμπλοκή μαζί του δεν θα διστάσει να ρίξει στο ψαχνό. Μετά μεγίστης προσοχής."

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis