Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 08/09/2021

Ολοκληρώνεται η χορήγηση ΔΩΡΕΑΝ σχολικών  σακιδίων  και αναγκαία γραφική ύλη, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του ιού COVID-19, στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών μας, που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-2022.

Η ανταπόκριση των Συνάδελφων ήταν θερμή και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να ανταποκρίνονται ολοένα και περισσότερα Μέλη μας σε αυτή τη συμβολική κίνηση, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις και κινήσεις που στόχο έχουν την αποσυμφόρηση του οικονομικού προϋπολογισμού σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς για όλους τους Έλληνες Αστυνομικούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του  στον επιχειρηματία ΙΩΑΝΝΟΥ Στέλιο για την ευγενική του  χειρονομία να ενισχύσει το έργο μας, με την αγορά  δωροεπιταγών για σχολικά σακίδια και απαραίτητης γραφικής ύλης στα παιδιά των συναδέλφων που θα φοιτήσουν στην Ά Δημοτικού.

Η δωρεά  αυτή, αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης στη δύσκολη αυτή εποχή για τη χώρα μας και ιδίως για τους αστυνομικούς, που καθημερινά με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν τον Έλληνα πολίτη, χωρίς όμως να αμείβονται όπως θα έπρεπε γι' αυτό.

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis