Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:27 | 01/02/2016

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

 

"ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ Η ΕΦΑΛΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.

Καθώς διανεύουμε μια περίοδο που ο συνδικαλισμός στην Αστυνομια θα έπρεπε να μπορεί ευκολα να κινητοποιεί μαζικά τους εξαθλιωμένους οικονομικά και ηθικα εργαζόμενους, παρατηρείται το φαινόμενο να οργανώνει κινητοποιήσεις που ποιο πολύ μοιάζουν με παρωδία …

Σας εχουν απαξιώσει κυριοι τοσα χρόνια οι αντιλήψεις σας αλλα και ο ρόλος που παίξατε!

Γιατί ο ρόλος του συνδικαλιστή δεν είναι να το παίζει τροχονόμος, ουτε αργότερα να γίνεστε βουλευτές.

Παρόλα αυτά στην σημερινή Ελλάδα που οι λέξεις –οι έννοιες και οι θεσμοί εχουν χάσει την πραγματική τους αξία έγινε και αυτό!

Που εχει ακουστεί οι συνδικαλιστές αντί να μπαίνουν μπροστάρηδες στην επίλυση των χρόνιων εργασιακών προβλημάτων του κλάδου τους να παροτρύνουν - κατευθύνουν έντεχνα μεσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με άλλους τρόπους τα μέλη τους σε γνωστα δικηγορικά γραφεία για να βρουν το δικιο τους …..

Δεν αποτελεί κύριοι άλλοθι το ότι κάποιες από τις αγωγές αυτές ηταν προς όφελος των συναδέλφων, γιατί απλά ηταν δουλειά σας να τους καλύψετε νομικά η πολιτικά !

Που είναι η νομική κάλυψη των σωματείων και της πανελλήνιας ομοσπονδίας μας;

Χιλιάδες € τα τελευταία χρόνια εχουν δώσει συνάδελφοι σε γνωστά δικηγορικά γραφεία με την γνωστη σε ολους μέθοδο, δώσε ένα ακόμα 50 € για μια αγωγή (μάλιστα κάποιοι ποια κάνουν και εκπτώσεις σε οσους εχουν υποβάλει πάνω από μια αγωγή, αλλωστε καλοί πελατες πρεπει να ανταμείβονται… ).

Το τελευταίο μάλιστα χοντρό πανηγύρι στις πλάτες των συναδέλφων μας με τις αγωγές του βαθμολογίου και των ανθυπαστυνόμων καλα κρατεί ακόμα.

Δώστε ένα τελος και μην εμπαίζετε τους συναδέλφους που εκπροσωπείται.

Αλλάξατε λογική γιατί η απαξίωση σας θα συνεχιστεί ……"

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis