Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 27/12/2021

Στη σύλληψη τριών Γεωργιανών, ηλικίας 35, 53 και 29 ετών προχώρησαν τα ξημερώματα της της 26-12-2021, περιπολούντες αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Καλαμαριάς και Πυλαίας.

Οι δράστες αφού διέρρηξαν διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τέσσερα ρολόγια μεγάλης χρηματικής αξίας, ενώ με χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, αποπειράθηκαν, ανεπιτυχώς, να αποκολλήσουν πακτωμένο χρηματοκιβώτιο.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης του στόχου τους.

Από την αστυνομική έρευνα – προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες, μαζί με συνεργό τους που “εκτελούσε χρέη ” τσιλιαδόρου και αναζητείται, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό την τέλεση κλοπών σε διαμερίσματα όπου διέμεναν άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διέθεταν χρηματοκιβώτιο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:  thestival.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα προσφορά από την IMS: Eντελώς δωρεάν για το πρώτο έτος η ασφάλιση της νέας κατοικίας όταν εκταμιευθεί το δάνειο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis