Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 28/08/2022

Σε ΦΕΚ το αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας

Ένας μακροχρόνιος αγώνας δείχνει να φτάνει στο τέλος του. Μια διαδικασία η οποία είχε συχνά εναλλαγές συναισθημάτων όπου η χαρά διαδεχόταν τη λύπη και αντίστροφα. Μια διαδικασία που κράτησε χρόνια όπου όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια έδωσαν αγώνα για την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου με πολλαπλά οφέλη για τους συναδέλφους και τους πολίτες .

Διαβάστε επίσης

Οι παρεμβάσεις πολλές και συνεχείς με αποκορύφωμα και την ένστολη διαμαρτυρία μας προ δύο ετών . Πολλοί επιτελείς μας έλεγαν.....ποιο κτίριο;;;; σοβαρευτείτε δεν πρόκειται να γίνει κτίριο.

Άλλοι συνάδελφοί το ίδιο....  Αξιωματικοί σε τοπικό επίπεδο δεν ασχολήθηκαν ούτε με την άκρη του μικρού τους δακτύλου.  Και όμως  ο αγώνας μας δεν σταμάτησε ποτέ .

Είμασταν σίγουροι ότι  όταν μια διεκδίκηση  γίνεται με επιχειρήματα πάντα θα βρει ανθρώπους οι οποίοι θα δείξουν κατανόηση και θα βάλουν ο καθένας από το θεσμικό του ρόλο ένα λιθαράκι προς την σωστή κατεύθυνση ώστε να υλοποιηθεί. Επιτέλους φαίνεται πιο κοντά από ποτέ ότι θα έχουμε ένα σύγχρονο κτίριο. 

Εκτός από αυτούς που αγωνίστηκαν υπάρχουν και οι άνθρωποι οι οποίοι κατανόησαν την αναγκαιότητα αυτή και σήμερα μιλάμε για μια ιστορική μέρα.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία και ιδιαίτερα τον κ. Γενικό Γραμματέα ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό όπως και τον Κύριο Υπουργό. Τεράστια η συμβολή του προέδρου μας του κ Γερακαρακου καθώς και του Υφ Εξωτερικών κυρίου Κατσανιωτη ο οποίος είχε και την ιδέα για το σημείο κατασκευής του. Μάλιστα έτρεξε και το όλο θέμα καθώς απαιτούσε ένα συνδιασμό αποφάσεων με πολλά υπουργεία εμπλεκόμενα!

Θερμά ευχαριστώ και στους βουλευτές της περιοχής, στην Περιφέρεια οι οποίοι μέσω επερωτήσεων και συναντήσεων συνέβαλλαν τα μέγιστα . Όλοι έχουν μερίδιο στην μεγάλη αυτή στιγμή που πλέον η Πάτρα θα έχει ένα υπερσύγχρονο κτίριο .

Όσο για εμάς.....άλλοι μας λένε τυχερούς ....άλλοι ρομαντικούς πάντως ένα είναι σίγουρο ότι όταν αγωνίζεσαι ακόμα και η τύχη σου χαμογελά.

Αυτή η στιγμή ανήκει σε όλους τους Προέδρους και τα ΔΣ της Ένωσης μας και στους συναδέλφους μας.

Μετά την απαλλαγή από τις μεταγωγές Κρατουμένων μια δεύτερη μεγάλη νίκη έρχεται ...

ΥΓ Κύριε Γκίζα ευχαριστούμε για τη μεγάλη σας συμβολή σε όλο αυτό το εγχείρημα. Εισασταν δίπλα μας και δώσατε ένα μεγάλο αγώνα!!!Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε υπερήφανος!

Χάρης Τσίτσικας

Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis