Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:57 | 06/12/2020

Γράφει η

Φωτογραφίες: Alexandra Charmpali (www.alexandracharmpali.com)

Ο κ. Φώτης Ντουίτσης, τώρα πια είναι στη Βουλή. Στην περίπτωση του, δεν το επιδίωξε, επιλέγει και το πιστεύουμε, γιατί γνωρίζουμε την πορεία του.

Από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, σήμερα βρίσκεται υπό διαφορετική έννοια, ως επικεφαλής μιας νευραλγικής υπηρεσίας με αντικείμενο την προάσπιση ενός Κομβικού Σημείου για το Πολίτευμα, εκεί που είναι οι πνεύμονες της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων -γνωστή και ως Υ.Α.Β.Ε.- της οποίας έχει την τιμή να προΐσταται, έχει ως αποστολή, την ευθύνη της προστασίας του Μεγάρου της Βουλής και των περιφερειακών κτιριακών της εγκαταστάσεων, καθώς και τη διασφάλιση της τάξης κατά τις συνεδριάσεις της, σύμφωνα με τον Κανονισμό της και τις οδηγίες του Προέδρου της.

Φώτης Ντουίτσης

© Alexandra Charmpali για το Men’s Arena

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Υπηρεσίας αυτής; Οι ενέργειες του προσωπικού, πάντοτε στο πλαίσιο της νομιμότητας, πρέπει να διακρίνονται από αυτοπεποίθηση, κοινή λογική και ευπρέπεια. Σημειωτέον πως ο κ. Φώτης Ντουίτσης εξακολουθεί να είναι «στις επάλξεις» δηλαδή ενεργός και με το ρόλο του Επικεφαλής της Ομάδας Διαπραγματευτών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ακολουθεί η τεχνική της διαπραγμάτευσης, όπως την περιγράφει με δικά του λόγια στο Men’s Arena, ο επικεφαλής της Ομάδας Διαπραγματευτών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και Φρούραρχος της Βουλής, κ. Φώτης Ντουίτσης:

Διαπραγματεύομαι άρα ελπίζω θα έλεγε ο Καρτέσιος παράλληλα με το «σκέφτομαι άρα υπάρχω».

Καθημερινά ασκούμε την τακτική της διαπραγμάτευσης που μετατρέπεται σε ζήτημα ζωής ή θανάτου όταν έχουμε οριακές καταστάσεις – κρίσιμα γεγονότα, όπως απαγωγές, εκβιασμούς, ομηρίες, οχυρώσεις ψυχωτικών ατόμων.

Η διαπραγμάτευση είναι ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  mensarena.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis