Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 03/02/2018

Δυο πορείες βάζουν… "φωτιά" στο κέντρο. Από τη μια, αντιεξουσιαστές και αριστερές οργανώσεις ξεκίνησαν από το μνημείο των Ιμίων, στη Ρηγίλλης. Από την άλλη, μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνονται έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων.

Η συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων στο μνημείο των Ιμίων, στη Ρηγίλλης, ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00. Στόχος να κάνουν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Εκεί όπου στελέχη του κόμματος κάνουν τη δική τους… συγκέντρωση.

Ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία αύριο (04.02.2018) το μεσημέρι στην Αθήνα, η κατάσταση είναι -το λιγότερο- τεταμένη. Ισχυρότατη αστυνομική δύναμη είναι ήδη στους δρόμους. Και σκοπός είναι να μην επιτραπεί στους… μεν να πλησιάσουν τους δε!

Περίπου στις 20:00, η πορεία των αντιεξουσιαστών και των αριστερών οργανώσεων έφτασε σε… φραγμό που είχε στηθεί από την αστυνομία για να μην μπορέσουν να πλησιάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Κυκλοφοριακό χάος

Οι δυο συγκεντρώσεις και κυρίως τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας.

Λόγω της πορείας των αντιεξουσιαστών και των αριστερών οργανώσεων, έκλεισε αρχικά η Βασιλίσσης Σοφίας.

Λόγω της συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία του κόμματος, μπλόκαραν η Μεσογείων, η και φυσικά και η Κατεχάκη, στο ρεύμα της ανόδου προς την Κηφισίας.

 

 newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis