Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:58 | 27/07/2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, το 2ο εργαστήριο της Google, με θέμα «#IamRemarkable», με τη συμμετοχή 30 συνολικά γυναικών, Δοκίμων Υπαστυνόμων και Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Το εργαστήριο υλοποιήθηκε με την δια ζώσης παρουσία των εκπαιδευομένων στην έδρα της Αστυνομικής Ακαδημίας, υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας και την παράλληλη εξ αποστάσεως μετάδοση - προβολή της εκπαιδεύτριας και στελέχους της « Google », κ. Σπυριδούλας Δρακοπούλου.

Εικόνα
1
Διαβάστε επίσης

Στόχος του εργαστηρίου ήταν να διδάξει τις δεξιότητες αυτοπροβολής, αλλά και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αστυνομικοί στον εργασιακό χώρο, ώστε να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αυξηθεί ο ρόλος και η προσφορά τους.

Εικόνα
1

Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, απηύθυνε χαιρετισμό στις εκπαιδευόμενες, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου, η οποία επέδωσε στις εκπαιδευόμενες και τις βεβαιώσεις για τη συμμετοχή τους, καθώς και το υψηλόβαθμο στέλεχος της «Google», κ. Ευγενία Μπόζου, Government Affairs & Public Policy Manager. Παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο βοηθός της Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανθούλης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας και ο Αναπληρωτής Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis