Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
τροχαίο
13:44 | 18/10/2022

Από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ο δήμαρχος, Σπάρτης, Πέτρος Δούκας ο οποίος όπως αποκάλυψε στο Facebook ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο, χωρίς εκείνος να προλάβει να το αποφύγει και οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο αποκαλύπτουν τη σοβαρότητά του.

Διαβάστε επίσης

Στην ανάρτησή του για το τροχαίο ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρει:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν! Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Πηγή:  iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis