Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
omada z
12:20 | 19/10/2022

Στις νέες τους, σύγχρονες μηχανές ανέβηκαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ομάδας “Ζήτα” στη Θεσσαλονίκη, έτοιμοι να αναλάβουν δράση.

Διαβάστε επίσης

Οι 19 νέες δίκυκλες μηχανές τύπου CF MOTO, 650 κυβικών, είναι δωρεά του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης στην Άμεση Δράση και συγκεκριμένα στην ομάδα “Ζ” της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έστειλε χαιρετισμό στους αστυνομικούς στην τελετή παράδοσης των νέων δίκυκλων μηχανών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος εξέφρασε αρχικά ότι η πολιτική ηγεσία βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς, ενώ συμπλήρωσε πως οι νέες μηχανές συνεισφέρουν “στην ασφάλεια του πολίτη, την προστασία της ζωής και της περιουσίας του και του δημόσιου χώρου”. Κλείνοντας, ο υπουργός ευχήθηκε οι νέες μοτοσυκλέτες “να είναι καλοτάξιδες” και για τους αστυνομικούς “υγεία και ασφάλεια”.

Ο προϊστάμενος της ομάδας “Ζ” στη Θεσσαλονίκη, Δημήτριος Γεωργίτσης, μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι η ομάδα του δεσμεύεται να προσφέρει το μέγιστο στον πολίτη καθώς και “ασφάλεια για όλους και παντού”, ευχαριστώντας παράλληλα τον ΟΛΘ για τη γενναία δωρεά.

Από πλευράς του, ο Θάνος Λιάγκος, διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., υπογράμμισε ότι “συνεισφέρουμε στο κατ’ ελάχιστον στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μας προστατεύουν”. Επιπλέον, τόνισε ότι “θέλουμε η Θεσσαλονίκη να έχει το αίσθημα της ασφάλειας και οι πολίτες να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές”.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis