Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 26/12/2021

Ρεπορτάζ: Αναστασία Στεφανή

Σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, στη συμβολή Χανίων και Ηρακλείου, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ένας 16χρονος Ρομά, ο οποίος κινούνταν, πιθανότατα με κλεμμένο όχημα , χωρίς να σταματήσει πέρασε το STOP και παρέσυρε ένα μηχανάκι. Ευτυχώς, ο δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά.

Εκείνη την ώρα και για καλή του τύχη, περνούσε από το σημείο ένας αστυνομικός που μόλις είχε σχολάσει από την υπηρεσία του. Χάρη στην παρατηρητικότητά του, εντόπισε τον ανήλικο Ρομά, ο οποίος μπήκε στο όχημα του και προσπάθησε με τα καλώδια να το βάλει μπροστά και να διαφύγει απ’ το σημείο.

Τότε, ο αστυνομικός Νικόλαος Δεληολάνης, κατέβηκε απ’ το Ι.Χ όχημα του , του έκλεισε τον δρόμο και τον ακινητοποίησε, ενώ την ίδια στιγμή κάλεσε άμεσα ενίσχυση απ’ το κοντινότερο τμήμα και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Ο ίδιος δηλώνει τα εξής:

”Οι γείτονες έκλαιγαν και μας ευχαριστούσαν που πράξαμε σωστά και άμεσα ,ειδικά εγώ που ήμουν εκτός υπηρεσίας ,περίμενα ένα τέταρτο στο σημείο μέχρι να έρθει ενίσχυση και ασθενοφόρο. Άλλη μια μέρα πέρασε ευχάριστα για μας , που δώσαμε χαρά στους πολίτες.

Δυστυχώς, τέτοια περιστατικά δεν προβάλλονται καθημερινά και λίγοι είναι αυτοί που θα πουν ένα μπράβο σε μας …. τον καθέναν μας, για το έργο που κάνουμε σε όλη την υπηρεσιακή ζωή μας , με ή χωρίς στολή , πάντα επί το έργον”

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis